Alumni

Viziunea, misiunea și obiectivele comunități Alumni la nivelul Facultății de Inginerie Reșița derivă din cele asumate de universitate: http://alumni.ubbcluj.ro/

Viziune

Universitatea Babeș-Bolyai își asumă rolul de catalizator între generațiile de studenți și absolvenți în scopul formării unei noi dimensiuni de cunoaștere și învățare.

Misiune

UBB își propune construirea unei culturi alumni în scopul formării unei comunități mai performante, diversificată prin cunoaștere și forță de impact, care să joace un rol activ în viața studenților și a cadrelor didactice.

Obiective

  • dezvoltarea și implementarea de proiecte menite să întărească legătura dintre facultate, absolvenți și studenți, cadre didactice și mediul socio-economic;
  • crearea unei comunități de alumni ai Facultății de Inginerie, din toate domeniile și de pretutindeni;
  • implicarea absolvenților în dezvoltarea Facultății de Inginerie.

Plan de acțiune

Pentru dezvoltarea legăturii dintre Facultatea de Inginerie, absolvenți, studenți și mediul socio-economic în această secțiune veți regăsi noutăți, oportunități, anunțuri de interes pentru comunitate. Pentru mai multe informații legate de activitățile comunității Alumni la nivelul Universității Babeș-Bolyai vă rugăm să vizitați http://alumni.ubbcluj.ro/.

Sponsorizare de 15.000 de euro făcută de Enel Green Power România pentru Facultatea de Inginerie din Reșița.

Comunitatea Alumni FI-UBB va fi reprezentată de Adelina Bostan (absolventă a specializării Informatică Industrială), Cristian Fleșer (absolvent al specializării Electromecanică), Cristian Tufiși (absolvent al specializării Tehnologia Construcțiilor de Mașini) și Cristian Muscai (absolvent al specializării Informatică Industrială) la întâlnirea cu membrii comisiei ARACIS care realizează în luna aprilie 2021 evaluarea instituțională a Universității Babeș-Bolyai.

Puteți descărca Formularul de înscriere (în care puteți adăuga text în căsuțe, alege specializarea absolvită din listă etc. iar la final doar apăsați butonul „Trimite prin e-Mail”) sau puteți completa Formularul de înscriere on-line!