„SUDURA 2021”

Conferința internațională „SUDURA 2021 – WELDING 2021” este organizată în acest an de Asociația de Sudură din România (ASR) în parteneriat cu Facultatea de Inginerie (FI) din Reșița, sub egida Institutului Internațional de Sudură (International Institute of Welding – IIW), în zilele de 22 și 23 aprilie 2021, la Centrul Universitar UBB din Reșița. Ediția din anul acesta este dedicată marcării celor 250 de ani de industrie, respectiv 50 de ani de învățământ superior tehnic în capitala Banatului de Munte!
Conferința se adresează specialiștilor din industrie, cercetare și învățământ superior, cu o tematică largă cuprinzând noutăți în domeniul sudării sub aspectul procedeelor, materialelor și aplicațiilor. Un accent special va fi pus pe: stadiul actual și tendințe în dezvoltarea sudării și a tehnicilor de îmbinare, inclusiv prin fabricație aditivă; sudarea ecologică – de la proiectare la reciclare; informatizarea proceselor de educație în domeniul sudării.
Programul conferinței va cuprinde, de asemenea, o secțiune specială dedicată creativității studenților. Pentru furnizorii de echipamente, servicii și consumabile va fi organizată și o secțiune tehnică și comercială.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *