Infobest România caută studenți interesați să participe la un program de internship pe Software Development

Cine suntem: Infobest România este o companie de outsourcing din Timișoara care oferă servicii complete de Software Development, Software Testing și Customer Support companiilor din întreaga Europă. Află mai multe despre noi aici.

Ce presupune programul: Internship-ul se desfășoară pe o perioadă de 3 luni (8 ore/zi), începând cu luna iulie 2023 și este plătit. Activitățile se vor desfășura de la distanță. Descrierea internship-ului se găsește aici: https://www.infobest.ro/careers/interships/software-development/.

Procesul de selecție: În urma evaluării CV-urilor depuse, vom trimite celor mai potriviți candidați un scurt test tehnic, care se va completa online. Candidații care trec de această etapă de selecție (obțin scoruri ridicate la testul tehnic), vor fi programați la un interviu cu o durată de aproximativ 30 de minute, care se va axa pe abilitatea candidaților de a pune în practică aspectele teoretice menționate în descrierea internship-ului. Avem 5 locuri disponibile la programul de internship din perioada iulie-septembrie 2023. 

Unde aplic: recruiting@infobest.ro sau pe site-ul nostru, până pe 15 mai 2023.